Een toffe stageplek

Zoek jij een te gekke stageplaats? Bij ons maak je meerdere keren kans!

Jij volgt de opleiding COÖRDINATOR HAVENLOGISTIEK of MANAGER HAVENLOGISTIEK en bent op zoek naar een toffe stageplaats waar je, je passie voor de logistiek tot uiting kan brengen. Jij kiest voor ons als je op zoek bent naar bedrijf waar je echt wat kan leren en kan toevoegen. We zijn een bedrijf waar we de handen uit de mouwen steken, maar ook werken aan de langere termijnvisie.

Hudig & Veder is een bedrijf dat voor een (inter)nationaal klantenbestand wereldwijd transport over het water, de weg en via de lucht biedt. Van kleine pakketjes tot bijzondere transporten. Hierbij ligt de focus op elk type bulkproduct, break-bulk en projectlading.

 

BIJ DIVERSE BEDRIJFSONDERDELEN ZIJN STAGEPLAATSEN BESCHIKBAAR:

Operations / Broker bij Hudig & Veder Chartering

Per augustus 2022 en per januari/februari 2023

Hudig & Veder Chartering is met name gespecialiseerd in de zeevaart. Voor onze klanten zijn wij altijd op zoek naar een passend schip bij de aangeboden lading. De vraag van onze klant staat hierbij centraal. Onze kernwaarden deskundigheid, loyaliteit en efficiëntie staan hoog in het vaandel en met ons dynamische en ervaren team bieden wij wat onze klant zoekt, en meer. Voor Hudig & Veder Chartering zijn wij op zoek naar stagiair Operations / Broker.

Waterklerk / Operator bij Maripro

Per augustus 2022 en per januari/februari 2023

Maripro B.V is een ervaren en professioneel logistiek bedrijf. Wij helpen en begeleiden onze klanten met al hun vragen en wensen met betrekking tot diverse  maritieme services. Maripro zoekt per augustus 2022 en per januari/februari 2023 een stagiair Waterklerk / Operator.

 

 

Waterklerk / Operator bij Fairway Shipping Agencies

Per januari/februari 2023

Fairway Shipping Agencies is onderdeel van de Hudig & Veder groep. We zijn een bedrijf dat voor een (inter)nationaal klantenbestand wereldwijd transport over het water, de weg en via de lucht aanbiedt. Van kleine pakketjes tot bijzondere transporten. Hierbij ligt de focus op elk type bulkproduct, break bulk en projectlading. Fairway Shipping Agencies is een scheepsagentschap en logistiek dienstverlener en is dus de schakel tussen de wal en het schip. Fairway Shipping Agencies is gevestigd in Rhoon en is met name actief de Nederlandse en Belgische zeehavens. Voor Fairway zijn wij op zoek naar een stagiair Waterklerk / Operator.

 

 

Expediteur / Cargadoor Gans Cargo

Per januari/februari 2023

Gans Cargo Operations heeft zich in meer dan 100 jaar ontwikkeld tot een specialist in de behandeling en het transport van droge bulkproducten en bedient een aantal internationale bedrijven in producten zoals meststoffen, granen, mineralen en overige droge bulk goederen. Om het bedrijf te laten groeien, zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen die elke dag willen leren. Vandaag de dag is de logistieke markt dynamischer dan ooit, met grote veranderingen en kansen voor ons: nieuwe technologieën en IT, nieuwe klimaatregels, opkomende spelers in de markt en meer. Voor Gans Cargo Operations zijn wij op zoek naar een stagiair Expediteur  / Cargadoor.